Website Builder

BainsleyCovington

 Publicaties

Een boek en artikelen met ideeën, gedachten waarmee u nieuwe kansen kunt realiseren. Een goed idee kost niets, net als onze meest recente uitgave. 

Boek Security en Privacy 

Open Reference Architecture for Security and Privacy

Een goede security of privacy architectuur is noodzakelijk voor iedere organisatie! Helaas kost het opstellen ervan vaak veel tijd, geld en er zijn dure security consultants nodig. Een goede security architectuur die gebaseerd is op bewezen security en privacy principes voorkomt veel ellende!

Lees verder ...

Ook Robin Hood richt schade aan

'The road to hell is paved with good intentions'

Steeds meer ogen richten zich op de Informatiebeveiligingsbranche. Dat is niet vreemd als je ziet hoeveel ‘beveiligingslekken’ er in relatieve korte tijd zijn geweest. Zowel in binnen- als buitenland wordt de roep om deze praktijken een halt toe te roepen sterker. 


Lees verder ...

Russische roulette in uw bedrijf 

Wie bepaalt wat er gebeurt? 

Organisaties zijn in toenemende mate afhankelijk geworden van een gestroomlijnde informatievoorziening via IT. Informatiebeveiliging staat dus steeds hoger op de agenda. Toch is het in de praktijk moeilijk om budget vrij te maken omdat niet duidelijk is wat investeringen in informatiebeveiliging opleveren. 

Lees verder ...

Hackers op uw netwerk 

Hoe heeft u het geregeld? 

In Nederland is het veilig om er op internet te surfen volgens beveiligingsbedrijf Kaspersky. Geruststellend gevoel, nietwaar? Het lijkt er dus op dat je in Nederland niet zo gauw aangevallen zult worden. Maar hoe zit het met aanvallen vanuit Nederland op andere landen? 

Lees verder ...

SHARE THIS PAGE!