mobirise.com

BainsleyCovington

 Privacy

Nieuwe wet- en regelgeving op nationaal en op Europees niveau maken de juiste inbedding in uw organisatie noodzakelijk. Door internet en globalisatie is grensoverschrijdende handel makkelijker geworden. Om internationaal te opereren is het nodig om gegevens te kunnen delen. Tegelijkertijd dient de privacy van individuen gewaarborgd te worden. Dat betekent dat u moet balanceren tussen uw handel en privacy van anderen. Wat moet u doen en wat niet? 

Om te voldoen aan de regels en om veilig zaken te blijven doen is 'Privacy by Design' en 'Privacy by Default' in het leven geroepen. Het opnemen van privacy als maatregel in de IT architectuur is een vereiste vanaf 2017. Met onze kennis en expertise adviseren wij u om die beslissingen te nemen waarmee u kunt blijven doen waar u goed in bent. 

Inzicht en overzicht

Impact assessments

Bij de inrichting van privacy volgens wet- en regelgeving helpt een Privacy Impact Analysis u met essentiĆ«le inzichten voor het implementeren van een Privacy Management System. De kennis en expertise van BainsleyCovington helpt u. 

Security scans en assessments

Neem de juiste beslissingen 

U heeft behoefte aan inzicht en overzicht in de actuele stand van zaken over de informatiebeveiliging in uw organisatie. Wij tonen u een getrouw beeld met onze scans die gebaseerd zijn op internationale standaarden en best practices.

Verbeteren 

Plan - Do - Check - Act 

Roadmaps, adviezen op maat, scans. Alles is erop gericht om u van de juiste informatie te voorzien zodat u alleen die maatregelen neemt waarmee u optimaal beveiligd bent, u geen cent teveel uitgeeft terwijl u optimaal beveiligd bent.

De juiste oplossingen 

Geef geen cent teveel uit 

De aanwezige data in uw organisatie bepaalt het vereiste beveiligingsniveau. Overeengekomen maatregelen worden  technisch en organisatorisch in uw bedrijfsprocessen verankerd. De kennis en expertise van BainsleyCovington helpen u.