https://mobirise.com/

BainsleyCovington

 Information Security

The mantra of any good security engineer is: 'Security is not a product, but a process.' It's more than designing strong cryptography into a system; it's designing the entire system such that all security measures, including cryptography, work together.

    - Bruce Schneier

Informatie, uw organisatie kan niet zonder. Hackers bedreigen steeds grootschaliger en geraffineerder. Ze treffen alle bedrijven, van MKB  tot grote multinationals en in alle branches. Cyberaanvallen brengen niet alleen de veiligheid van uw organisatie in gevaar, maar ook die van uw werknemers en klanten. Uw bedrijf kan in luttele seconden tot stilstand gebracht worden met de meest desastreuze gevolgen voor u, uw klanten en uw mensen. De juiste cyberstrategie kan u helpen met het voorkomen en/of het bestrijden van ongewenste aanvallen.  

De dreigingen voor uw informatie worden steeds complexer. Het bestrijden van bedreigingen vereist een scherp inzicht in informatiebeveiliging en de risico's voor elke organisatie. BainsleyCovington beschikt over de kennis en tools om ervoor te zorgen dat uw bedrijf beschermd is. Als adviseur van  overheidsinstanties en bedrijven helpen wij met het beschermen van hun informatie. Wij kunnen u helpen om te voorkomen dat u het volgende slachtoffer wordt.

Informatie

Informatie is als zuurstof voor uw bedrijf

Dagelijkse aanvallen gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen maken uw organisatie kwetsbaar. Bedrijfsprocessen vallen in luttele seconden stil als er iets met de data in uw organisatie aan de hand is. Wat moet u doen om dat te voorkomen? 

Security scans en assessments

Neem de juiste beslissingen 

U heeft behoefte aan inzicht en overzicht in de actuele stand van zaken over de informatiebeveiliging in uw organisatie. Wij tonen u een getrouw beeld met onze scans die gebaseerd zijn op internationale standaarden en best practices.

Verbeteren 

Plan - Do - Check - Act 

Roadmaps, adviezen op maat, scans. Alles is erop gericht om u van de juiste informatie te voorzien zodat u alleen die maatregelen neemt waarmee u optimaal beveiligd bent terwijl u geen cent teveel uitgeeft. 

De juiste oplossingen 

Geef geen cent teveel uit 

De aanwezige data in uw organisatie bepaalt het vereiste beveiligingsniveau. Overeengekomen maatregelen worden  technisch en organisatorisch in uw bedrijfsprocessen verankerd. De kennis en expertise van BainsleyCovington helpen u.